Oksemørbrad tournedos
Pris : DKK 190,-
Økologisk oksemørbrad tournados.
Oprindelse: Sidder på indersiden af kammen på den nederste del af ryggen.
Tilberedning: Oksemørbraden kan steges hel eller skæres til medaljoner eller tournedos. Salt kødet 30 minutter inden tilberedning for at holde salten inde i kødet. Steg kødet på grill, pande eller i ovn. Kernetemperaturen skal være 56 grader.
Spis Min Gris er mere end bare grisekød. Det er forskellig slags dansk kød, hvor bæredygtighed, dyrevelfærd og økologi er i fokus.
Der bliver ydet en ekstra indsats i samtlige processer i kødets håndtering for at sikre den bedst mulige kvalitet og dyrevelfærd.
Du modtager 2 pakker kød med cirka 180 gram i hver.
Kødet udleveres frossent og skal derfor tøs op inden tilberedning.
Optøning: Kødet har bedst af langsom optøning i køleskabet, da det både er mest hygiejnisk og bedst for kødets kvalitet.
Opbevaring: På frost (-18°C eller koldere). Må ikke genfryses igen efter optøning.
Kilopris: 527,8 DKK inkl. moms.
Oprindelse: Sidder på indersiden af kammen på den nederste del af ryggen.
Tilberedning: Oksemørbraden kan steges hel eller skæres til medaljoner eller tournedos. Salt kødet 30 minutter inden tilberedning for at holde salten inde i kødet. Steg kødet på grill, pande eller i ovn. Kernetemperaturen skal være 56 grader.
Spis Min Gris er mere end bare grisekød. Det er forskellig slags dansk kød, hvor bæredygtighed, dyrevelfærd og økologi er i fokus.
Der bliver ydet en ekstra indsats i samtlige processer i kødets håndtering for at sikre den bedst mulige kvalitet og dyrevelfærd.
Du modtager 2 pakker kød med cirka 180 gram i hver.
Kødet udleveres frossent og skal derfor tøs op inden tilberedning.
Optøning: Kødet har bedst af langsom optøning i køleskabet, da det både er mest hygiejnisk og bedst for kødets kvalitet.
Opbevaring: På frost (-18°C eller koldere). Må ikke genfryses igen efter optøning.
Kilopris: 527,8 DKK inkl. moms.