Oksemørbrad tournedos

Pris : DKK 190,-
Økologisk oksemørbrad tournados.

Oprindelse: Sidder på indersiden af kammen på den nederste del af ryggen.

Tilberedning: Oksemørbraden kan steges hel eller skæres til medaljoner eller tournedos. Salt kødet 30 minutter inden tilberedning for at holde salten inde i kødet. Steg kødet på grill, pande eller i ovn. Kernetemperaturen skal være 56 grader.

Spis Min Gris er mere end bare grisekød. Det er forskellig slags dansk kød, hvor bæredygtighed, dyrevelfærd og økologi er i fokus.
Der bliver ydet en ekstra indsats i samtlige processer i kødets håndtering for at sikre den bedst mulige kvalitet og dyrevelfærd.

Du modtager 2 pakker kød med cirka 180 gram i hver.

Kødet udleveres frossent og skal derfor tøs op inden tilberedning.

Optøning: Kødet har bedst af langsom optøning i køleskabet, da det både er mest hygiejnisk og bedst for kødets kvalitet.

Opbevaring: På frost (-18°C eller koldere). Må ikke genfryses igen efter optøning.

Kilopris: 527,8 DKK inkl. moms.